Vali Canalp, Şehit Aileleri ve Gazilerle İftarda Buluştu

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp ile eşi Dr. Ayten Canalp, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 110. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen iftar programında şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi.

Vali Canalp, Şehit Aileleri ve Gazilerle İftarda Buluştu
Advert
Yayınlama: 19.03.2025
A+
A-

İftar öncesinde masaları tek tek dolaşan Vali Canalp, katılımcılarla sohbet ederek taleplerini dinledi. Programa, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Koç, Cumhuriyet Başsavcısı Murat Şahingöz, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, vali yardımcıları, kaymakamlar, emniyet ve jandarma yetkilileri, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum yöneticileri ile şehit ve gazi dernekleri yöneticileri katıldı.

Vali Canalp, programın sonunda şehit aileleri ve gazilerin Ramazan ayını tebrik ederek katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Resim Yükle
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.