VE PETROL CİTY’YE KAYYUM ATANDI

Aylardır Batman gündemini meşgul eden Petrol City yönetimi ve hissedarlar arasındaki anlaşmazlık neticesinde, Petrol City’ye kayyum atandığı mahkeme kararıyla resmileşti.

VE PETROL CİTY’YE KAYYUM ATANDI
REKLAM ALANI
Yayınlama: 09.08.2024
Düzenleme: 09.08.2024 21:52
A+
A-

Batman’ın gözde alışveriş ve sosyal faaliyet merkezi olan Petrol City ile ilgili beklenen kayyum kararı resmi gazetede çıktı. Yönetime karşı hak mücadelesi veren hissedarların davalarını kazanması sonucunda, Petrol City yönetimine denetmen kayyum ataması yapıldığı kesinleşti.

YÖNETİMİN VERECEĞİ CEVAP, MERAK KONUSU

Geçtiğimiz aylarda medyada çıkan iddialara ilişkin, toplantı düzenleyerek basına ithamlarda bulunan Petrol City yönetiminin, son gelişmelere paralel olarak vereceği cevap da merakla bekleniyor. Denetmen olarak atanan kayyumun, önceki gün göreve başladığı da belirtildi.

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 2 Yorum
  1. kenan dedi ki:

    AVM yönetimi daha önce basın açıklaması yapmıştı, yönetimde sorunlar yoktu diyordu. Her şeyi yolunda diyordu. Daha önce çıkan haberleri yalanlıyordu. Şimdi bunun hesabını nasıl verecekler, demek ki mağdur olan adamlar doğru söylüyormuş.

  2. Saffet dedi ki:

    Petrolcty AVM’ye kayyum atanması çok ilginç. Buda avm yönetiminin başarısız olduğunu gösteriyor. Yazık ediyorlar yaaa, yönetim acillen fes edilmeli.