SON DAKİKA
hava
Google News

Eş zamanlı uyuşturucu baskını

Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce uyuşturucu satışının önlenmesi amacıyla Şırnak, Diyarbakır, Osmaniye ve Batman'da operasyon düzenlendi.

Son Güncelleme :

2018-04-22 18:05:12

Eş zamanlı uyuşturucu baskını

Torbacı diye tabi edilen zehir tacirlerinin kendileri ya da bu suça hiç bulaşmamış gençleri kullanarak suça bulaştırıldığı yönündeki bilgiler doğrultusunda harekete geçildi. Bu kapsamda Şırnak merkezli Cizre, Sılopi Uludere ilçeleri ile Diyarbakır, Osmaniye ve Batman illerinde eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda uyuşturucu madde satın alma ve bulundurma suçundan 9, uyuşturucu madde satma suçundan 14 olmak üzere toplam 23 şüpheli şahsa işlem yapıldı. Operasyon neticesinde sokak satıcılarından 463,62 gram toz esrar 1,42 gram reçine esrar ve 130 adet ecstasy ele geçirildi. Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen 14 şahıstan 4’ü serbest bırakılırken, 10 şahıs ise tutuklandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.