SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

ERKEN SEÇİM OLUMLU KARŞILANDI

MÜSİAD Başkanı Suad Özdemir ve ASKON Batman Şube Başkanı M. Selman Nasıroğlu, yayımladıkları basın açıklamasıyla 24 Haziran’da yapılacak olan erken seçim kararını olumlu karşıladıklarını bildirdi.

Son Güncelleme :

2018-04-19 18:47:24

ERKEN SEÇİM OLUMLU KARŞILANDI

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Batman Şube başkanı Suad Özdemir ve Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Batman Şube Başkanı M. Selman Nasıroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın erken seçim kararı ile ilgili açıklama yaptı.

“ENGELLER BERTARAF EDİLECEK”

Seçim kararını son derece olumlu karşıladıklarını ifade eden MÜSİAD Başkanı Özdemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamış olduğu, 24 Haziran 2018 tarihinde “erken seçim kararını”, iş dünyası ve ülkemizin geleceği adına son derece olumlu karşılıyoruz. İnanıyoruz ki bu seçim sonuçları, 2023 hedeflerimizin gerçekleştirilmesi ve güçlü Türkiye’ye giden yolda bütün engellerin bertaraf edilebilmesi adına büyük bir dönüm noktası olacaktır. Seçim kararının tüm ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.

“YERİNDE BİR KARAR”

24 Haziran 2018 erken seçim kararının yerinde olduğunu belirten ASKON Batman Şube Başkanı Selman Nasıroğlu ise, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı erken seçim kararı yerinde bir karar. Türkiye'nin öncelikleri bakımından biran önce seçim konusunun gündemden kalkması 2019 ve 2023 hedeflerine hızlı bir şekilde devam etmesi gerekiyor. Türkiye'nin öncelikleri çok farklı, iç ve dış gelişmeler her gün farklı bir dinamikle hareket ederken, Türkiye'nin gündeminde uzun bir seçim süreci yer almamalı. Ekonomi belirsizlikleri asla sevmez. Bu kararla bu belirsizlik yükü ortadan kalkacak. 24 Haziran 2018 tarihi yerinde bir karar olmuştur. Seçim şimdiden ülkemize hayırlı olsun.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.