SON DAKİKA
hava
Google News

OSMAN NASIROĞLU BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

İşadamı Osman Nasıroğlu, yaklaşık 1000 kişilik geniş katılımlı yemek organizasyonu ile dostları ve yakın çevresiyle buluştu.

Son Güncelleme :

2018-03-06 18:45:57

OSMAN NASIROĞLU BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

BATSO başkanlık seçimlerine aday olan, eski BATSO Başkanı İşadamı Osman Nasıroğlu’nun ekibi ile birlikte Salı günü Elit Düğün salonunda gerçekleştirdiği üçüncü etkinliğe, dostları ve yakın çevresi geniş katılım sağlayarak tam destek verdiklerini gösterdiler.

Katılımın oldukça yoğun olmasıyla dikkat çeken yemekte kısa bir konuşma yapan Osman Nasıroğlu; misafirlerine, Batman için BATSO Başkanlığı döneminde yaptıklarını ve gelecek dönemde yapacağı projelerinden bahsetti.“Grup arkadaşlarımızla birlikte asıl önceliğimizi Ticaret ve Sanayi Odası hizmetlerinin Batman’a maksimum fayda sağlaması şeklinde hedefledik. Her türlü faaliyet ve girişimlerimizi Batman şehrimizin gelişimi için seferber etmek en büyük arzumuz. Bir aksilik olmazsa BATSO seçimleri 1 Nisan’da yapılacak. Seçimlerin şimdiden işadamı, esnaf ve sanayicilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Biliyorsunuz ki; seçimler ertelenmişti, önceki seçim çalışmalarımızda seçmenlerin desteklerini almayı başarmış pozitif bir kampanya yürütmüştük. Şimdi geldiğimiz noktada; gerek eş dost yorumları, gerekse işadamlarımızdan aldığım geri dönüşümler noktasında son derece destek gördüğümüzü söyleyebilirim. Bugün davetimizi kabul edip bizi onurlandıran tüm dostlarımıza sonsuz teşekkür ederiz. Gelen misafirlerimizin neredeyse salona sığmayacak olması bizim için bir gurur kaynağı” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.