SON DAKİKA
hava
Google News

Okuma kültürü üzerine söyleşiler devam ediyor

“Nitelikli Eğitime Kararlı Adımlar” projesi kapsamında yürütülen “Batman Her Yerde Okuyor” kampanyası çerçevesinde düzenlenen “Kitap ve Okuma Kültürü” üzerine söyleşilerin ikincisi İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran’ın katılımıyla Sosyal Bilimler Lise

Son Güncelleme :

2018-02-26 16:04:37

Okuma kültürü üzerine söyleşiler devam ediyor

İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran söyleşi öncesi okulun Z kütüphanesini gezdi ve kütüphane hakkında Okul Müdürü Muhlis Kahraman’dan bilgi aldı. Daha sonra okulun konferans salonunda gerçekleşen “Kitap ve Okuma Kültürü” konulu söyleşi programında öğrencilere hitap eden İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, kitap okumanın önemine ve kitap okuma kültürünü kazanmanın insan hayatına katkısına dikkat çekti. Söyleşi İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran’ın konuşmasının ardından öğrencilerin kitap ve okuma kültürü üzerine duygu ve düşüncelerini ifade etmeleriyle son buldu. Söyleşinin sonunda öğrencilere kitap hediye edildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.