SON DAKİKA
hava
Google News

‘’BARIŞ MÜCADELEMİZDEN VAZGEÇMEYECEĞİZ”

HDP Ankara Genel Merkezinde Diyarbakır'da nöbet tutan aileler ve HDP Batman Milletvekili arasında yaşanan gerginlikle ilgili Batman HDP binası önünde basın açıklaması yapıldı.

Son Güncelleme :

2022-05-08 12:14:51

‘’BARIŞ MÜCADELEMİZDEN VAZGEÇMEYECEĞİZ”

HDP Genel Merkez binası önünde yaşanan gerginliğin ardından basın açıklaması yapan Batman HDP İl teşkilatı ve HDP’li Milletvekilleri, “Bedeli ne olursa olsun eşitlik, özgürlük ve barış mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz” dediler. HDP Batman Milletvekilleri Rüştü Tiryaki, Necdet İpekyüz, Feleknas Uca ile Batman İl teşkilatı, Ankara Genel Merkez binası önünde yaşanan gerginliğin ardından basın açıklaması yaptı. Milletvekilleri Tiryaki, İpekyüz ve İl Eşbaşkanı Hürriyet Kaytar’ın konuştuğu basın açıklamasında özetle şu görüşlere yer verildi; “MYK ve PM üyelerimizin de aralarında olduğu birçok arkadaşımız darp edilerek gözaltına alındı. Ankara polisinin daha önce yaşanan, benzer olaylarda ve özellikle bugün Genel merkezimizin önündeki tutumu, Milletvekillerimizi tehdit edecek bir aşamaya gelmiştir. Tüm bu girişimlerin amacı Genel merkezimizi çalışamaz duruma getirmektir. Genel Merkezimiz hala abluka altında bulunmaktadır.  Bedeli ne olursa olsun eşitlik, özgürlük ve barış mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz” denildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.