SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

MUAYTHAİ KUŞAK YÜKSELME SINAVI YAPILDI

Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanlığının 2022 yılı faaliyet planı içerisinde yapılması planlanan 9. Khan’dan 10. Khan’a geçiş sınavı Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Salonunda yapıldı.

Son Güncelleme :

2022-04-25 02:54:34

MUAYTHAİ KUŞAK YÜKSELME SINAVI YAPILDI

İlimizin ev sahipliğinde Türkiye Muaythai Federasyonu Batman İl temsilcisi Yusuf Velioğlu başkanlığındaki komisyon tarafından yapılan bir üst kuşağa geçiş sınavına 3 ilden toplan 22 sporcu katıldı. Batman Gençlik ve Spor il müdürlüğü spor salonda gerçekleşen kuşak geçiş sınavına 22 sporcu katıldı.

Kuşak geçiş sınavını başarıyla geçen sporcuları kutlayan Türkiye Muaythai Federasyonu Batman İl temsilcisi Yusuf Velioğlu “Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanlığımızın 2022 yılı faaliyet planı içerisinde yer alan kuşak yükselme sınavı federasyonumuzun belirlediği takvim içinde ilimizin ev sahipliğinde gerçekleştirdik. Sınav başarıyla tamamlayıp 10.khan (kuşak) almaya hak kazanan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum hayırlı olsun. Sınavın komisyon üyeleri Osman Söğüt, Abdullatif Zilan ile federasyonumuz adına sınava gözlemci olan ve tecrübesiyle katkı sunan Abdulaziz Velioğlu hocamıza teşekkür ediyorum.  İlerleyen zamanlarda gerçekleştireceğimiz çeşitli programlarda gençlere sporla ulaşıp milli manevi duyguları kazandırmak için çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.