SON DAKİKA
hava
Google News

GÜZEL SANATLAR LİSESİ BATMAN’I PİSA’DA TEMSİL EDECEK

Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, okul ziyaretleri kapsamında ilimizi PİSA sınavında temsil edecek olan Batman TOBB Güzel Sanatlar Lisesini ziyaret edip öğretmenlerle bir araya geldi.

Son Güncelleme :

2022-01-15 21:22:28

GÜZEL SANATLAR LİSESİ BATMAN’I PİSA’DA TEMSİL EDECEK

İlimizi PİSA sınavında temsil edecek Batman TOBB Güzel Sanatlar Lisesini ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, öğretmenler odasında okulun idareci ve öğretmenleriyle bir araya gelip Okul Müdürü Veysi Aksoy'dan devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Batman İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran son olarak öğretmenlerle sanatsal alanda başarılı olan öğrencilerin akademik derslerde de başarılı olmaları için müdürlüğümüz ölçme ve değerlendirme birimince uygulanacak ders eylem planı hakkında konuştu.

Uluslararası Öğrenci Değerlendirme Programı olan PISA, Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD) tarafından üçer yıllık dönemler hâlinde, 15 yaş grubundaki öğrencilerin kazanmış oldukları bilgi ve becerileri değerlendiren bir araştırma sınavıdır.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.