SON DAKİKA
hava
Google News

19 YAŞINDA 150 KİŞİYE İŞ İMKANI SAĞLADI

Batman’da henüz 19 yaşında iş hayatına atılan ve kurduğu ERNAS GROUP ile Besta City Tekstil firmalarının yönetim kurulu başkanlığını da yapan Veysel Kadir Nasıroğlu onlarca kişiye istihdam sağladı.

Son Güncelleme :

2021-06-10 17:30:54

19 YAŞINDA 150 KİŞİYE İŞ İMKANI SAĞLADI

İşsizliğin en yoğun yaşandığı kentlerin başında yer alan Batman, genç nüfusuyla dikkat çekiyor. İşsizliğe çare olarak tekstil sektörüne ağırlık verilmesiyle yaklaşık 30 bin kişi istihdam edildi. Meslek Lisesi Endüstriyel Otomosyon bölümü mezunu olan Kadir Nasıroğlu yaptığı araştırmalar neticesinde bölgede yaygın olan tekstil işine girip onlarca kişiye iş imkanı sunuyor.  Batman’da her gecen gün gelişen tekstil sektöründe yer alan ve daha 9 yaşında iş hayatına atılan ve kurduğu ERNAS GROUP ile Besta City Tekstil firmalarının yönetim kurulu başkanlığını da yapan Veysel Kadir Nasıroğlu, yaklaşık 150 kişinin istihdamını sağladı.

“GÜZEL PROJELER YARATMAYA DEVAM EDECEĞİM”

Kadir Nasıroğlu yaptığı açıklamada, “Daha yaşım çok genç. Rabbimin izniyle bölgemdeki insanlara daha güzel şeyler sunmak için ileriki yıllarda işimi daha da büyütüp gençlerimize istihdam sağlayıp daha güzel projeler yaratmaya devam edeceğim. Şu an yaklaşık 150 kişiye istihdam sağlıyoruz.  Destek sağlanırsa bu sayımızı daha da yükseltip ilimiz ve ülkemiz istihdamına katkı sağlamak istiyorum. Kuruluş aşamasında destek olan Batmanımız da istihdama önem veren Valimiz Sayın Hulusi Şahin ile KOSGEB ve İŞKUR il müdürlükleri nede teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.