SON DAKİKA
hava
Google News

BATÜ’LÜ ÖĞRENCİLERDEN BAKAN KASAPOĞLU’NA ZİYARET

Mezun durumdaki başarılı öğrencileri ufuk kazandırmak ve tarih bilinci geliştirmek amacıyla düzenlenen Ankara-Bursa-Çanakkale gezisine katılan 32 öğrenci Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret etti.

Son Güncelleme :

2021-06-01 14:21:21

BATÜ’LÜ ÖĞRENCİLERDEN BAKAN KASAPOĞLU’NA ZİYARET

Gençler Bakanlığı’nda projesi kapsamında Batman Üniversitesi’nin mezun durumundaki başarılı öğrencilerini Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda konuk eden Bakan Kasapoğlu “Sizinle tanışmaktan çok memnun oldum. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Bu bakanlık sizlerin, gençlerin bakanlığı, bu ziyareti geldik, gördük, gezdik olarak düşünmeyin. Bu ziyareti projelerinizi hayat geçirmek için bir başlangıç olarak düşünün. Batman Üniversitesi nasıl sizin üniversiteniz ise bu bakanlıkta sizlerin bakanlığı, tüm imkanlarıyla yurtlarıyla, gençlik merkezleriyle, genç ofisleriyle, kamplarıyla, spor salonu ve merkezleriyle ile sizlerin bakanlığı. Sizler artık bakanlığımızın gönüllüleri, gözü kulağısınız, gerektiğinde bizzat işlerin içerisinde olacaksınız. Bakanlık sizlere emanettir. Bakanlığımızın kapıları her daim size açıktır. İstediğiniz zaman gelebilirsiniz. Sizler proje üreten, değer katan, her gün bir adım daha ileriye giden gençlik olacaksınız. Bu toplantıdan sonra daha farklı Batman Üniversitesinin gençleri diğerlerinden farklı olarak öncü olmaları gerekir.” dedi.

Bakan Kasapoğlu, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir'e gençlerin bizlerle tanışmasına vesile olduğu için teşekkür etti.

Kabulün sonunda Batman Üniversitesi adına Bakan Kasapoğlu’na Batman Üniversitesi Öğretim Görevlisi Esra Okudur tarafından plaket takdim edildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.