SON DAKİKA
hava
Google News

YEDİ BAŞAK UMUT OLMAYA DEVAM EDİYOR

Kurulduğu günden bu yana ihtiyaç sahiplerine her şartta ulaşmayı başaran Yedi Başak İnsani Yardım Derneği, takdir topluyor.

Son Güncelleme :

2021-05-05 15:31:32

YEDİ BAŞAK UMUT OLMAYA DEVAM EDİYOR

‘Gelecek İyi Gelecek’ sloganıyla umut olan Yedi Başak Derneği, ihtiyaç sahiplerine ulaşmadaki azim ve gayretiyle taraflı tarafsız herkesin dikkatini çekiyor. Bünyesindeki gençlerle de hummalı çalışmalar yürüterek hem ihtiyaç sahiplerine ulaşıp hem de yetimlere burs bağlayarak umut oluyor. Hem kendi çabaları hem de yardımseverlerin hayırlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Yedi Başak Derneği Batman İl Temsilcisi Emin Ezgin, ‘’omuzlarındaki yükün bilinciyle hareket ediyoruz, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere 450 adet gıda kolisi yardımı gerçekleştirdik. Batman temsilciliği olarak başta ilimiz olmak üzere Suriye, Yemen ve Filistin’deki yetime çocuklara yetim sponsorluğu projesi kaplamında burs ödemesi gerçekleştiriyoruz. Batman ilimizde tespit ettiğimiz 108 yetim çocuğa her yıl bayram harçlığı ve bayramlık kıyafet yardımında bulunuyoruz. Çalışmalarımız katlanarak devam edecektir’’ dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.