SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

MUSTAFA SARIGÜL HASTANEYE KALDIRILDI

Partisinin İl ve Merkez ilçe kongresi için Batman’a gelen, Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, havalimanına indikten sonra aniden rahatsızlandı.

Son Güncelleme :

2021-04-11 16:19:22

MUSTAFA SARIGÜL HASTANEYE KALDIRILDI

Acilen Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Sarıgül, acil serviste, hastane koşullarının çok kötü olduğunu belirterek burada tedavi olmaktan vazgeçti. Sarıgül, ardından özel bir hastaneye götürüldü.

YORUM ALANI

Bir Batmanlı 2021-04-12

İşte...Bu durumdan iyi bir ders çıkarılmalı Mustafa Sarıgül Kimdir? bir insan değil midir? onu farklı kılan Batmanda yaşamakta olan 100 binlerce insandan üstün kılan tarafı nedir? Adam siyasetçi, biraz tanınmış diye Kendini halktan üstün görmekte.... Her konuşmalarında bizler bu halka hizmet için bu yola çıktık gibi samimi olmayan söylemlerle oy almaya çalışan siyasetçiler (hepsi böyle) en ufak bir rahatsızlığında halkın her gün çilesine katlandığı hastanelerde tedavi olmayı red ediyor

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.