SON DAKİKA
hava
Google News

100. YIL MÜZİK PROJESİ TOPLANTISI YAPILDI

100. Yıl Müzik Projesi toplantısı yapıldı

Son Güncelleme :

2021-03-24 16:19:50

100. YIL MÜZİK PROJESİ TOPLANTISI YAPILDI

Cumhuriyetin 100. Yıl kutlamalarına öğrencilerden oluşan büyük bir orkestrayla katılım sağlamak, ülkede sanat kültürünün yaygınlaşmasını ve farkındalığının artmasını okul aracılığıyla desteklemek amacıyla 100. Yıl Müzik Projesi' bilgilendirme toplantısı Batman’da görev yapan müzik öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleşti.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleşen 100. Yıl Müzik Projesi bilgilendirme toplantısına İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Kültür ve Turizm İl Müdürü M. İhsan Aslanlı, Şube Müdürü Ömer Çiçek, AR-GE Birimi ve ilde görev yapan müzik öğretmenleri katıldı. İl Milli Eğitim Müdürümü Mahmut Kurtaran'ın açılış konuşmasıyla başlayan bilgilendirme toplantısı Eğitmen Emine Elif Şahin Karadeniz'in Bakanlığın 100. Yıl Müzik Projesi ile ilgili teknik bilgileri içeren sunumuyla devam etti. Bilgilendirme toplantı soru cevap bölümüyle sona erdi.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.