SON DAKİKA
hava
Google News

Sarı, herkesi bölgeye davet etti

“Hasankeyf eşsiz tarihi güzellikleri ve doğasıyla sizleri bekliyor" diyen Sarı, yerli ve yabancı turistleri bölgenin zengin kültürünü görmesi için Batman’a davet etti.

Son Güncelleme :

2021-03-23 15:54:42

Sarı, herkesi bölgeye davet etti

Real Konak Hotel Genel Müdürü Sinan Sarı, "Güneydoğu Anadolu Bölgesinin petrol kenti Batman’ın sahip olduğu turizm potansiyeli, ekonomik, gelişmişlik, huzur ve refah ortamı ile bölgenin diğer illerinden çok farklı bir görünüm sergiliyor. Hasankeyf sahip olduğu tarihi, kültürel ve doğal mirası ile tam bir turizm açık hava müzesi konumunda. Son yapılan düzenlemelerden sonra daha da renklenen ve gelişen Hasankeyf kültür turizmi için çok cazip bir yer haline geldi. Bu gelişimi ve güzellikleri bir arada görmek bizleri çok mutlu ediyor. Gelip görülebilecek gezilebilecek çok zengin kültüre sahip bu değerlerimizin tanıtımı için turizmci olarak elimizden geleni yapacağız. Yerli ve yabancı turistlerimizin hepsini buraların zengin kültürünü görmesi için bekliyoruz” diye ifade etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.