SON DAKİKA
hava
Google News

VALİ HULUSİ ŞAHİN, DENETİMLER ARALIKSIZ SÜRECEK

COVİD-19 salgını ile mücadele kapsamında haftalık olarak düzenli yapılan, “İl Salgın Denetim Kurulu Toplantısı” Vali Hulusi Şahin başkanlığında yapıldı.

Son Güncelleme :

2021-03-09 18:42:47

VALİ HULUSİ ŞAHİN, DENETİMLER ARALIKSIZ SÜRECEK

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda; dinamik ve tematik denetimler kapsamında yapılan çalışmalar, filyasyon ekiplerinin çalışmaları ve salgınla mücadelede il genelinde yürütülen diğer çalışmalar masaya yatırıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Şahin; İlimizin Türkiye salgın risk haritasında mavi renkte kalması için denetimlere aralıksız devam edileceğini, kentin dört bir noktasına ulaşılarak vatandaşlarımıza aşı olmanın faydalarının anlatılması gerektiğini ve gerekirse köyde oturan 65 yaş üstü vatandaşlarımızın aşılarının evlerinde yapılacağını ifade ederek, “Aşılama konusunda şehir merkezindeki vatandaşlarımızı evlerinden alıp hastaneye getiriyoruz ve aşılayıp tekrardan evlerine götürüyoruz. Bu uygulama böyle devam etsin. Ama özellikle köylerimizde kim aşılanmamışsa onlara da ulaşalım ve gerekirse araç veya ambulans ile giderek aşısını köyünde yapıp gelelim” diye konuştu. Konuşmanın ardından ilgili kurumların yöneticileri tarafından salgınla mücadele kapsamında yürütülen denetim çalışmalarına ilişkin yapılan sunumların ardından toplantı sonra erdi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.