SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

“Türkiye’de yoksulluk yok”

İYİ Parti Sason ilçe Başkanı Ozan Kahraman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na açacağı tazminat davalarından kazanacağı paraları fakir ve yoksullara dağıtacağını açıklamasının ardından ilginç bir öneride bulundu

Son Güncelleme :

2021-02-23 16:44:46

“Türkiye’de yoksulluk yok”

Başkan Kahraman; “Sayın Cumhurbaşkanımız olayı yanlış biliyor. AK Parti’li bakanınız Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Zehra Zümrüt Selçuk, ‘Yoksulluk, özellikle aşırı yoksulluk, uluslararası dokümanlarda da ifade edildiği gibi artık Türkiye için sorun olmaktan kalktı.’ sözlerini unutmuş galiba. Veya Türkiye’de yoksulluğun bittiğinden haberi yoktur. Onun için tazminatlardan kazanacağınız paraları verecek yoksul bulamazsınız artık. Onun için gelin kazanacağınız paraları ülkemizde yoksul insanlar olmadığı için, ilimiz ve ülkemiz geneli SMA hastalarına bağışlayın. Belki birkaç yavrumuz böylelikle kurtulmuş olur” diye konuştu.  

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.