SON DAKİKA
hava
Google News

DEVA'NIN İLÇE BAŞKANLARI BELLİ OLDU

Demokrasi ve Atılım Partisi'nin (DEVA) Beşiri İlçe Başkanlığı’na Abdullah Karabulut ve Hasankeyf İlçe Başkanlığı’na Mehmet Emin Bulut getirildi.

Son Güncelleme :

2020-12-28 16:47:35

DEVA'NIN İLÇE BAŞKANLARI BELLİ OLDU

Batman'da teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren DEVA Partisi'nin Beşiri ve Hasankeyf ilçe başkanları belirlendi. Yapılan atamanın hayırlı olmasını dileyen DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, "Batman’ın her noktasına güç katacak, çok sesli ve işinin ehli bir kadroyla geliyoruz. Merkez, Sason ve Kozluk ilçelerimiz sonrasında bugün de Beşiri ilçemiz başkanlığına Abdullah Karabulut ve Hasankeyf ilçemiz başkanlığına Mehmet Emin Bulut'u getirerek, tüm ilçelerimizi DEVA kadrolarıyla buluşturduk. Ana amacımız kamplaşan, ötekileştirilen bir toplumu ortak paydada buluşturmak ve asıl sorunlarımız olan işsizlik, hayat pahalılığı ve her geçen gün artan insan hakları ihlallerine yönelik çözüm odaklı çalışmak olacak." dedi. (Adnan Pekgül)

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.