SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

KIRTASİYECİLERDEN HÜKÜMETE ÇAĞRI

Coronavirus nedeniyle okulların aylardır kapalı olmasından dolayı çok zor günler geçirdiklerini, kapanma aşamasına geldiklerini belirten kırtasiyeci esnafı, yetkililerden destek talebinde bulundu.

Son Güncelleme :

2020-12-06 15:40:16

KIRTASİYECİLERDEN HÜKÜMETE ÇAĞRI

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip Coronavirus (Covid-19) salgınından en çok etkilenen kesimler arasında yer alan kırtasiyeciler, aylardır okulların kapalı olmasından ötürü büyük bir mağduriyet yaşadıklarını belirttiler. Sektörün bitme aşamasına geldiğini, ciddi sıkıntı içinde olduklarını ifade eden kırtasiyeci esnafı, aldıkları ürünlerin ellerinde kaldığını, çeklerini ödeyemez hale geldiklerini söyledi.

Uzun bir süredir piyasanın durgun olduğunu, bu nedenle ödemelerini yapamadıklarını dile getiren kırtasiyeci esnafı, hükümetten destek beklediklerini kaydetti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.