SON DAKİKA
hava
Google News

KAÇAK BÜFE YIKILDI

Kaçak yapılarla mücadele çalışmalarını sürdüren Batman Belediyesi, Emekli TOKİ Kardelen Parkı’nda izinsiz kurulan büfenin yıkımını gerçekleştirdi.

Son Güncelleme :

2020-09-30 18:24:05

KAÇAK BÜFE YIKILDI

Batman Merkez Yenişehir Mahallesi Emekli TOKİ Kardelen Parkı’nda kaçak olarak yapılan ve herhangi bir çalışma ruhsatı ve izni bulunmayan kaçak büfe, Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından kaldırıldı.

Kaçak ve izinsiz yapının tahliyesi için tanınan süreye rağmen büfenin boşaltılmaması üzerine harekete geçen Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri büfenin boşaltılmasını sağlayarak büfeyi vinç yardımıyla yerinden kaldırdı. Park alanına kaçak büfe için yapılan beton dolgusu ise iş makineleri tarafından yıkılarak enkaz temizleme çalışması gerçekleştirildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.