SON DAKİKA
hava
Google News

GELECEK PARTİSİ 72 GÜNDE 7200 ÜYEYE ULAŞMAYI HEDEFLİYOR

Batmanlıların gönlüne fethedebilmek için çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiğini belirten Gelecek Partisi Batman il teşkilatı, 72 günde 7200 üyeye ulaşacak üye kazandırma çalışmalarına başlayacak.

Son Güncelleme :

2020-09-27 17:40:53

GELECEK PARTİSİ 72 GÜNDE 7200 ÜYEYE ULAŞMAYI HEDEFLİYOR

Konuyla ilgili yazılı açıklamada bulunan Gelecek Partisi Batman il başkanı Abdulbaki Polat; "hemşerilerimizin teveccühüyle her geçen gün büyüyen partimizde her aileden en az bir kişi partimize kazandırmayı hedefliyoruz" dedi.

Kibre kapılmadan, hırsa yenik düşmeden, istikametlerini eğriltmeden vatandaşları ziyaret ettiklerini söyleyen Polat; "Batmanlılara yapmak istediklerimizi anlatmaya devam ederken partimize yeni üyeler kazandırmak istiyoruz. Yapacağımız hassas çalışma ile hem davamızı ve hem de hizmet sevdamızı anlatarak partimize üyeliği bulunmayan hemşerilerimizi Gelecek Partisine katılmaya davet edeceğiz" dedi.

GÖNÜLLERİ FETHETMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Gelecek Partisi Merkez İlçe Başkanı Ömer Er ise, Gelecek Partisi çalışmalarına son hızla devam ettiğini hatırlatarak; "bir taraftan hemşerilerimizin sorunlarına odaklanırken diğer taraftan onların gönlünü fethetmek için yoğun mesai harcıyoruz" dedi. Ömer Er, 72 günde 7200 üyeye ulaşabilmek ve Batmanlılarla birlikte ailemizi büyütmek için büyük bir çalışma yapacağız diyerek, koydukları hedef sayısına ulaşacaklarını söyledi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.