SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

Güzel, Galibiyet taraftarlarımıza armağan olsun

Batman Petrolspor Basın Sözcüsü Av. Orhan Güzel, Erbaa deplasmanında alınan galibiyeti taraftarlara armağan ettiklerini söyledi.

Son Güncelleme :

2020-09-21 14:52:23

Güzel, Galibiyet taraftarlarımıza armağan olsun

Basın Sözcüsü Güzel;  “Galibiyetimiz, cefakâr taraftarlarımıza ve Batman halkına armağan olsun. Galibiyet sevincimizi abartmadan, ayaklarımız yer basarak bugün yaşayacağız; ama yarından itibaren Isparta maçına odaklanacağız. Erbaa deplasmanına bizlerle gelerek takıma destek veren BATSO Başkanı Abdülkadir Demir'e teşekkür ederiz. Ayrıca SMS kampanyası ile alakalı olarak desteklerini esirgemeyen cefakâr halkımıza teşekkürü bir borç biliriz. Kampanyamız devam ediyor. Kulübe sahip çıkmaya devam edelim. Lütfen PETROL yazıp 2272'ye yollayarak kulübümüze desteğe devam edelim” ifadelerini kullandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.