SON DAKİKA
hava
Google News

“OKUL SOKAKTAN DAHA GÜVENLİDİR”

Eğitimci İş İnsanı Cuma Dişikırık, Milli Eğitim Bakanlığı kararı ile 21 Eylül Pazartesi günü aşamalı ve seyreltilmiş olarak yüz yüze eğitimin ülkemize hayırlı olmasını diledi.

Son Güncelleme :

2020-09-20 16:01:39

“OKUL SOKAKTAN DAHA GÜVENLİDİR”

Eğitimci İş İnsanı Cuma Dişikırık, tüm kadelerde süratle yüz yüze eğitime geçilmesi gerektiğini, okulların sokaktan daha güvenli olduğunu ifade etti.

Eğitim öğretim yılını çok farklı koşullar altında açıyoruz diyen Dişikırık “Öğrencilerimizle hemen buluşamamanın burukluğunu yaşıyoruz. Anasınıf ve 1. Sınıflarımız ile başlıyoruz. Salgın hastalık sebebiyle bu yıl bazı kurallara daha sıkı uymak zorundayız. Özellikle SOSYAL MESAFE, HİJYEN VE MASKE konusuna dikkat edelim. Okul idaresi ve öğretmenlerimizin yapacağı uyarılara uyalım. Koronavirüsü yenmemiz, okullarınızdan, arkadaşlarınızdan uzak kalmamanız için bu tedbirlere uymamız gerekiyor.  Unutmayın, aldığımız tüm tedbirler sizin sağlığınız içindir. Bu duygu ve düşüncelerle, 2020-2021 eğitim-öğretim yılında öğretmen, öğrenci ve velilere huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir eğitim-öğretim yılı diliyorum” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.