SON DAKİKA
hava
Google News

Ekmen’den 15 Temmuz mesajı

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, 15 Temmuz 2016 darbe girişiminin yıldönümünde yazılı mesaj yayımlayarak “Allah bir daha o günleri yaşatmasın” dedi.

Son Güncelleme :

2020-07-13 15:39:57

Ekmen’den 15 Temmuz mesajı

Darbe girişiminin, milletin iradesi ile engellendiğini hatırlatan Ekmen “5 Temmuz'da yaşadığımız ihanet bambaşka bir olaydır. 15 Temmuz'da bu millet tekrar bağımsızlığına sahip çıkarak bağımsız bir ülke olarak, yaşama iradesini ortaya koymuştur. Allah bir daha günleri yaşatmasın. Halkın iradesinin üstünde güç yoktur, olmamalıdır. Ne o gece milletimize karşı yapılan ihaneti unutacağız, ne de milletimizin tarih yazan kahramanlığını, devletine ve demokrasiye sahip çıkmak için yazdığı destanı unutturacağız. O gece ölümü öldüren, korkuyu korkutan bu milletin neferi olmak bizim en büyük gurur nişanımızdır. O gece, o hayâsız akını durdurmak için iman dolu göğsünü siper eden şehitlerimize Allah'tan bir kez daha rahmet, gazilerimize şifalar diliyorum. Ve o gece sesiyle, duruşuyla, mücadelesiyle, duasıyla kutsalına sahip çıkan herkese sonsuz şükranlarımı sunuyor, önlerinde eğiliyorum” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.