SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

GÜNGÖR PALAS AÇILDI

Batman-Siirt çevre yolunda yeni hizmete giren Fuar, konser ve konferans gibi organizasyonlara ev sahipliği yapacak Güngör Palas’ın açılışı tören ile yapıldı.

Son Güncelleme :

2020-07-11 15:41:41

GÜNGÖR PALAS AÇILDI

Selçuklu, Osmanlı ve Rus mimarisinden esinlenerek inşa edilen 5 bin 150 metrekarelik kapalı alanı ve üç adet salonu ile büyük organizasyonlara ev sahipliği yapacak olan tesisin açılış kurdelesini davetlilerle birlikte kesen Batman Valisi Hulusi Şahin, iş yerinin ilimize hayırlı olması temennisinde bulundu.

Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Vali Şahin “Batman'da açılan bu güzel tesis 150 insanımıza iş imkanı sağlayacak. Bu pandemi döneminde yani ekonomik şartların sıkıntılı olduğu böyle bir dönemde böyle bir yatırımı yapan bir baba yiğidi bulmak da bizim için bir mutluluk, herkese de örnek olsun. Çünkü Batman gelişiyor büyüyor, istikbali parlak bir şehir. Bu yatırımların pandemide de devam etmesi ki Organize Sanayi Bölgesinde çok sayıda fabrikamızın inşaatı da devam ediyor. Batman; çalışkan, üretken, ticareti, üretimi bilen ve seven insanları ile geleceğe güvenle bakıyor. Bu tesisi şehrimize kazandıran Ramazan beye teşekkür ediyor. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi

Daha sonra hizmete açılan tesiste incelemelerde bulunan Vali Şahin, işletme sahibi Ramazan Göngür’den yürütecekleri hizmetlere ilişkin bilgi aldı.

Törene Batman Valisi Hulusi Şahin, Ak Parti İl Başkanı A. Akif Gür, Batso Başkanı Abdulkadir Demir, Ticaret Borsası Başkanı Arif Güneş, ASKON Başkanı M.Selman Nasıroğlu, Eski Batso Başkanı ve İşadamı Osman Nasıroğlu, DEVA Partisi İl Başkanı Melik Müjdeci ve seçkin bir davetli topluluğu katıldı. 

Tesis hakkında açıklamada bulunan iş adamı Ramazan Güngör;  35 Milyon TL’lik tesisin hizmete açıldığını belirterek" Geçen yıl Batman-Siirt Çevre yolu üzerinde 5.bin 150 metrekarelik alanda yapımına başlanan tesiste Osmanlı, Selçuklu ve Rus mimarisini harmanladık. Batman’ın böyle bir tesise ihtiyacı vardı. Bölgede çok araştırdım ve gezdim. Örnek bir tesisi memleketime kazandırmak için masraftan kaçınmadım. Fuar, konferans, düğün ve diğer etkinliklerin de yapılabileceği tesisimizde 2500 kişilik salon, kına salonu ve orta salon olmak üzere büyük organizasyonların yapılabileceği tek adres konumundayız." dedi.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.