SON DAKİKA
hava
Google News

SORAÇAN AİLESİNE ZİYARET

HÜDA PAR Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Dr. Aydın Gök, beraberindeki heyetle birlikte yanan Soraçan alışveriş merkezi sahiplerine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Son Güncelleme :

2020-06-28 15:02:43

SORAÇAN AİLESİNE ZİYARET

Batman Merkez Turgut Özal Bulvarı’nda bulunan Soraçan Mağazası’nda meydana gelen yangın nedeniyle HÜDA PAR GİK üyesi Dr. Aydın Gök, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Şerif ve beraberlerindeki heyetle Mağaza Sahibi Hasan Açan’a ve ailesine geçmiş olsun dileklerini ileterek olay mahallinde incelemelerde bulundu. Gök ve heyetini karşılayan Mağaza Sahibi Hasan Açan ve ailesi, yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini belirttiler. Soraçan ailesine üzüntülerini ileten Gök, “Batmanımız için çok önemli bir istihdam kapısı olan Soraçan alışveriş merkezinde maalesef çıkan yangın sonucu hemen hemen geriye sağlam bir şey kalmadı. HÜDA PAR camiası olarak hem geçmiş olsun dileklerimizi ilettik hem de üzüntümüzü belirttik.” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.