SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

Konferans salonu hizmete hazır

Belediye, uzun süreden bu yana tadilat görmeyen konferans salonunu büyük onarımdan geçirerek, yeni bir konseptle Batmanlıların hizmetine sunuyor.

Son Güncelleme :

2020-06-04 18:07:41

Konferans salonu hizmete hazır

Belediye Etüt-Proje Müdürlüğü mimarlarının hazırladığı projenin ardından Fen İşleri Müdürlüğünce oluşturulan kontrol teşkilatı bünyesinde baştan sona tadilattan geçirilen Belediye Konferans Salonu, belediye çalışmalarının yanı sıra Batmanlılara da değişik alanlarda hizmet verecek. Üç ay süren tadilatın ardından geçici kabulü yapılarak hizmete sunulmayı bekleyen belediye konferans salonu; fuaye alanı ve ses sistem odası ile farklı bir görünüme kavuştu. 263 metrekare alan üzerine sahip konferans salonunda 220 koltuk bulunurken, 250 metrekare fuaye alanında da bekleme koltukları bulunacak. Belediye Konferans Salonu toplantı, seminer, söyleşi ve nikâhlara ev sahipliği yapacak şekilde tasarlandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.