SON DAKİKA
hava
Google News

Öner, Güvenlik güçlerinin bayramını kutladı

AK Parti Gercüş İlçe Başkanı Şefik Öner Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçede uygulama noktalarında görevli güvenlik güçleri ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek hem bayramlarını kutladı hem de baklava ikramında bulundu.

Son Güncelleme :

2020-05-27 22:07:20

Öner, Güvenlik güçlerinin bayramını kutladı

Başkan Öner, Ramazan Bayramı dolayısı ile ilçenin huzuru, güvenliği, ve  vatandaşların sağlığı için çalışan kamu görevlilerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Polis, asker ve sağlık çalışanlarına baklava ikramında bulunan Öner personellere ikramda bulunup  sohbet etti. Öner, güvenlik güçleri ve sağlıkçıların görevlerinin zor ve meşakkatli olduğunu belirterek, "Bu ziyaretlerde sosyal mesafeye ve maske kullanımına riayet ederek arkadaşlarımızın bayramlarını kutladık. Evlerimizde çocuklarımızla bayramımızı kutlarken görevi başında olan Polis, asker ve sağlık personelleri bizler için çalışıyor. Onları ziyaret ederek bayramlarını kutladık. '' dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.