SON DAKİKA
hava
Google News

KOZLUK’TA PARKLARA GİRİŞ ÇIKIŞLAR KAPATILDI

Batman’ın Kozluk İlçe Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, Umumi Hıfzıssıhha Kurulu’nun kararıyla ilçedeki tüm parkların ikinci bir emre kadar vatandaşların giriş ve çıkışına kapatıldığı duyuruldu.

Son Güncelleme :

2020-04-17 14:39:16

KOZLUK’TA PARKLARA GİRİŞ ÇIKIŞLAR KAPATILDI

Covid-19 tedbirlerine uymayanlara idari para cezasının verileceği hatırlatılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“İlçemiz Umumi Hıfzıssıhha Kurulu’nun kararı gereği ikinci bir emre kadar ilçemiz merkezi Tepecik Mahallesi’nde bulunan ‘Sağlık Parkı’, Komando Mahallesi’nde bulunan ‘Kent Parkı’, Yukarı Güneşli Mahallesi’nde bulunan ‘15 Temmuz Şehitler Parkı’ ile ‘Selahaddini Eyyubi Parkı’, vatandaşlarımızın giriş-çıkışına kapatılmıştır. İlçemiz genelinde vatandaşların topluca bir araya gelmeleri ile her türlü alanda piknik veya benzeri etkinlik yapmaları yasaklanmıştır. Coronavirus tedbirleri kapsamında alınan kararlara uymayanlara, 3 bin 150 TL idari para cezası verilecek ve Ceza Kanununa göre işlem yapılması için adli mercilere bildirilecektir.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.