SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

ÖZEL BATMAN YAŞAM HASTANESİNE TAM NOT

Batman’da son günlerde bilgi kirliliği ve sosyal medya paylaşımlarındaki yanlış bilgilendirmelerden dolayı özel hastanelerin karantinada olduğu söylemlerinin tamamen asılsız olduğu ortaya çıktı.

Son Güncelleme :

2020-03-30 15:29:11

ÖZEL BATMAN YAŞAM HASTANESİNE TAM NOT

Konu üzerine İlimizin önemli sağlık kurumlarından olan Özel Batman Yaşam Hastanesini ziyaret ettik. Hastanede yoğun bir dezenfeksiyon çalışmalarının yanı sıra, temizlik ve hijyen konusunda da hassasiyet olduğu göze çarptı. Hastanenin yönetim kurulu Başkanı Mehmet Dinç’i ziyaret ederek hastane hakkında bilgi aldık. Özel Batman Yaşam Hastanesinde olduğu gibi Batmandaki diğer hastanelerde de şu anda Korona Virüs Hastasının olmadığını belirten Dinç “Hastanemizde hijyene, temizliğe yoğun bir şekilde önem veriyoruz. Poliklinik, ameliyathane, acil servis ve diğer tüm servislerimizle, doktorlarımız ve diğer sağlık çalışanlarımızla 7/24 vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Özel Batman Yaşam Hastanesi olarak, Sağlık Bakanlığının belirlediği etkili mücadele süreci ve planlaması kapsamında hastanemiz, önlemlerini en üst seviyeye çıkararak 7/24 kesintisiz görevinin başında olup sizlere hizmet vermeye devam etmektedir” dedi.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.