SON DAKİKA
hava
Google News

TOPLU TAŞIMADA HİJYEN ÇALIŞMALARI EN ÜST DÜZEYDE

Batman Belediyesi, toplu taşıma otobüslerini sefer öncesi ve sefer sonrası dezenfekte ederek vatandaşların daha temiz bir ortamda yolculuk yapmalarını sağlıyor.

Son Güncelleme :

2020-03-29 16:59:07

TOPLU TAŞIMADA HİJYEN ÇALIŞMALARI EN ÜST DÜZEYDE

Gün sonunda otobüslerin her noktasının yıkandığını ifade eden Belediye İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, coronavirüs (Covit-19)’a karşı aldığı hijyen ve dezenfekte önlemlerini en üst seviyeye çıkardı.

Şehir merkezinde farklı mahallelerde hizmet veren tüm otobüslerin bekleme noktalarında gün içerisinde 4 personel ile dezenfekte edildiğini hatırlatan yetkililer, Batmanlı vatandaşların sağlıklarının kendileri için büyük önem arz ettiğini belirterek otobüslerin gün sonunda da 8 personel ile baştan sona yıkanıp dezenfekte edildiğini söyledi.

Otobüslere el dezenfektanı yerleştirerek her yolcunun kişisel dezenfektesinin sağlandığını belirten ekiplerimiz bu arada Batman Şehirlerarası Otobüs Terminali, İlçe Otogarı, Batman Sebze ve Meyve Halinde rutin olarak dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.