SON DAKİKA
hava
Google News

ÖNER BAŞKANLIĞA YENİDEN SEÇİLDİ

Gercüş Yatılı Bölge Ortaokulu konferans salonunda tek liste halinde gidilen 7.olağan kongrede, geçerli oyların tamamını alan Şefik Öner, AK Parti Gercüş İlçe Başkanlığına seçildi.

Son Güncelleme :

2020-03-08 13:39:31

ÖNER BAŞKANLIĞA YENİDEN SEÇİLDİ

Burada bir konuşma yapan Ak Parti Batman İl Başkanı Abdullah Akif Gür;”Son dönemlerde hep beraber görüyoruz, nefsine uyan, ben diyen, ben olmazsam yanar tüm teşkilatlar, yanar Türkiye diye düşünen kendini merkeze koyanlar bizi ve hareketimizi anlamamışlar, anlayamayacaklar.  Burada bulunan şu isimsiz kahramanlardan ve burada bulunan emek vermiş arkadaşlarımdan dava ve teşkilat ahlakını ve edebini öğrensinler." diye konuştu
Kongre sürecinin takvime uygun bir şekilde yürüdüğünü belirten Gür, AK Parti kurulurken Recep Tayyip Erdoğan’ın  Türkiye’de hiç bir şey eskisi gibi olmayacak dediğini hatırlatarak şöyle konuştu:
" Yaklaşık 19 senedir görevde  olan Ak Parti Cumhurbaşkanımızın o günkü toplantıda kuruculara hitaben sarf ettiği cümlenin arkasında olduğumuzu yaptığımız çalışmalarla gösterdik. Gerçekten de Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmadı. Ancak eskiye dönme arzusunda olanlar var. Bunlara karşı uyanık olmalıyız. Konsantrasyonumuzu şu karşımızdaki siyasi bloğa çevireceğiz, ne yapıyor bunlar, ne diyor bu adamlar, niyetleri ne. Dışarıda dolaştığımızda kahvede oturduğumuzda, yalanı bir elbise haline getirip kolayca yalan söyleyen bu bloğun yalanlarını afişe edeceğiz ve milletimizi uyarmaya devam edeceğiz. "
Kongreye Batman İl Koordinatörü Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Batman Milletvekili Ziver Özdemir, partililer ve vatandaşlar katıldı.
Kongre toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.