SON DAKİKA
hava
Google News

‘’TEKSTİL DESTEKLENMELİDİR’’

Batman’ın tekstil sektöründe parlayan bir şehir haline geldiğini belirten Konak Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Konakçı, 40 bin tekstil çalışanının olduğunu bir kentte tekstilin her kesim tarafından desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Son Güncelleme :

2020-03-05 18:58:17

‘’TEKSTİL DESTEKLENMELİDİR’’

Batman’a önemli yatırımları bulunan Reel Konak Otelin sahibi ve Konak Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Konakçı, Reel Konak Otel Genel Müdürü Hüseyin Aslan ile birlikte Batman Basın Derneği Başkanı ve Tarafsız Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Cebrail Uyanık’ı makamında ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan iş insanı Konakçı, Batman’da tekstil sektörünün önünün açılması için her kesimin elini taşın altına koyması gerektiğini belirtti. Konakçı, “şuan Batman’da tekstil sektöründe 40 bin insan çalışmakladır. Daha önce insanlarımız çalışmak için batı illerine giderlerdi. Şimdi iş kapılarının önüne kadar gelmiş. Bunun değerini bilmek lazımdır” ifadesini kullandı. Yusuf UYANIK

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.