SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

İŞYERİ ÖNÜ ARAÇ İŞGALİNE SON

Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, araç park yerlerini şahsi araçları için işgal eden işyeri sahiplerine Zabıta Müdürlüğü personelince gerekli uyarıların yapıldığını söyledi.

Son Güncelleme :

2020-02-25 17:15:37

İŞYERİ ÖNÜ ARAÇ İŞGALİNE SON

Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bundan böyle hiçbir işyeri sahibinin kendi kişisel ihtiyacı için beton blok, briket, saksı, çiçeklik, lastik, reklam dubaları, blok briket, teneke, vs. gibi gereçlerle yol işgal etmesine müsaade etmeyecek. Ekipler, Belediye Eş Başkanı Dr. Mehmet Demir imzalı broşürleri esnaf ve vatandaşlara dağıtarak bundan böyle görüntü kirliliği oluşturan cisimlerle cadde ve sokakları şahsi menfaatleri için işgalde bulunanlara yönelik denetimlerin artarak devam edeceğini, yer işgali için yola bırakılan materyallere el koyarak ilgililer hakkında cezai işlem uygulayacağını hatırlattı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.