SON DAKİKA
hava
Google News

BATMAN TARAFSIZ HABER GAZETESİ GURURLA 6 YAŞINDA GİRDİ

Bugün, bizlerin gurur günü... Bundan 5 yıl önce Batman Tarafsız Haber Gazetesi yayın hayatına başladı.

Son Güncelleme :

2020-02-09 16:28:12

BATMAN TARAFSIZ HABER GAZETESİ GURURLA 6 YAŞINDA GİRDİ

Sağlam temeller üzerine kurduğu gazetecilik anlayışıyla Batman’da gündem belirleyen gazete olmasını bildi. Her geçen yıl Tarafsız Haber daha güçlü daha deneyimli, okuyucusuyla bütünleşen bir gazete haline gelmeyi başardı. Ve güvenle yoluna devam ediyor… Bizleri bugünlere getiren okuyucularımıza gönül dolusu teşekkür ederiz…

Batman’da günlük olarak yayın hayatına başlayan Batman Tarafsız Haber Gazetesi, 5. yılını geride bırakarak, gururla 6. yılına ‘merhaba’ dedi. 9 Şubat 2015 yılında yayın hayatına başlayan Batman Tarafsız Haber Gazetesi, beşinci yılını geride bıraktı.

İLKELERE BAĞLI KALDIK

5. yılını başarılı bir şekilde geride bırakan Gazetemizin Kurucusu ve İmtiyaz Sahibi Cebrail Uyanık, yıl dönümü ile ilgili yaptığı açıklamada, “Basın meslek ilkelerine bağlı olarak bağımsız, objektif, tarafsız ve doğru habercilik yaparak 6. yaşına girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Doğru habercilik anlayışımızla, vatandaşlarımıza olan sorumluluklarımızı hiçbir zaman unutmadık, unutmayacağız” dedi.

TARAFSIZ YAYINA DEVAM

Gazetecilik mesleğinin bir gelenek olduğunu kaydeden Uyanık, "Gazete, bir günün olayını anlatan mecra değildir. Aynı zamanda tarihi de aktaran bir yapıdır. Bu perspektifte, olaylara objektif yaklaşarak, kamuoyunu doğru bilgilendirme kuralımızı asla unutmadık. Gazetemiz, dün olduğu gibi bugün ve yarın da sadece doğruları tarafsız olarak, objektif yayınlamaya devam edecek. Halkın, doğru ve gerçek haber alma hakkını ilke edinerek, okurlarının güvenine yakışır bir şekilde ve insanların hak ve hukukunu göz ardı etmeden özveriyle çalışacağız. Bu başarıya ulaşmamızda yol gösteren okurlarımıza da teşekkür ederiz” ifadesini kullandı. Yusuf UYANIK

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.