SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

MEDİKAL’DEN KANSER HASTALARINA MÜJDE

Batman Medicalpark Hastanesi, bölgede özel hastaneler arasında bir ilgi gerçekleştirdi. Kanser hastalarının başka illere gitmesini önleyecek Onkoloji servisi hizmet vermeye başladı.

Son Güncelleme :

2020-02-09 13:00:49

MEDİKAL’DEN KANSER HASTALARINA MÜJDE

Medicalpark Batman Hastanesi, kanser hastalarını rahatlatacak Onkoloji servisini hayata geçirdi.

 2,5 Milyon TL’ye mal olan servisin tanıtılması için düzenlenen toplantıya, Hastane Genel Müdürü Yavuz Selim Baş, Tıbbi Onkoloji Uzmanı Dr. Fatma Yalçın Müsri, Genel Cerrah Op. Dr. Özgür Cem Müsri, Dahiliye Uzmanı Dr. Rezan Gergin, Endokrinolojik ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Yusuf Özkan, Gastroenteroloji Uzmanı Doç. Dr. Ufuk Barış Kuzu, Dahiliye Uzmanı Dr. M. Fadıl Edebalı ve Genel Cerrah Doç. Dr. Zülfü Arıkanoğlu ve Kurumsal Pazarlama sorumlusu Mehmet Aksoy katıldı.

Burada konuşan Onkoloji Uzmanı Dr. Fatma Yalçın Müsri, “Ünitemizi onkoloji hastaları, kanser hastaları için açtık. Bu bölgedeki insanlarda bu hastalığın tedavisi için hep il dışı merkezlere muhtaç. Bu zorlukları giderebilmek, hastaların hizmete kolay ulaşabilmesini sağlamak için Medicalpark Hastanesi Onkoloji Ünitesini açmıştır. Çok ciddi yatırımlar yapılarak açılan bir merkez. Türkiye’de çoğu merkezin kullanamadığı kemoterapi ünitesinde tam otomatik ilaç hazırlama cihazı da alınarak hizmete girmiştir” dedi.

1 AYDA 150 HASTAYA KEMOTERAPİ

 Hastane Genel Müdürü Yavuz Selim Baş Onkoloji bölümünün yaklaşık 2,5 milyona mal olduğu belirterek, 1 ayda 150 hastaya kemoterapi seansı uygulandığını ifade etti. Baş, en azından 6 ay veya 1 yıla kadar burada yapılacak her türlü tedaviden dolayı hastalardan herhangi bir ücret almayacaklarını kaydetti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.