SON DAKİKA
hava
Google News

DURMUŞ, REKTÖRLER TOPLANTISINA KATILDI

Batman üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Atatürk Üniversitesi ev sahipliğinde 6-7 Mart 2020 tarihlerinde düzenlenecek DAKAF'20 hazırlık süreci ve iş planı değerlendirme toplantısına katıldı.

Son Güncelleme :

2020-01-07 16:56:51

DURMUŞ, REKTÖRLER TOPLANTISINA KATILDI

Atatürk Üniversitesi ev sahipliğinde 6-7 Mart 2020 tarihlerinde düzenlenecek Doğu Anadolu Kariyer Fuarı (DAKAF'20) hazırlık süreci ve iş planı değerlendirme toplantısı, bölge üniversite rektörlerinin ve yöneticilerinin katılımıyla Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi Mavi Salonda gerçekleştirildi. Toplantıya 11 üniversite rektörü ile çok sayıda akademisyen katıldı. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinasyonunda ve Atatürk Üniversitesi ev sahipliği ile 11 bölge üniversitesinin ortaklığında düzenlenecek Doğu Anadolu Kariyer Fuarında kamu kurumları, özel sektör kuruluşları, meslek odaları, üniversiteler ve sivil toplum kuruluşları yer alacak.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.