SON DAKİKA
hava
Google News

SU İNDİRİM SÜRESİ UZATILDI

Batman Belediyesi, su borcu bulunan vatandaşların yararına başlattığı faiz indirimini 31 Aralık 2019 tarihine kadar uzattı.

Son Güncelleme :

2019-11-17 17:13:09

SU İNDİRİM SÜRESİ UZATILDI

Belediyenin abonelerden alacaklarının tahsilinin hızlandırılması ve vatandaşları su borçlarını ödemeye teşvik etmek amacıyla, su borçlarını ödemeyen abonelerin borçlarının gecikme zammı affı karara bağlandı. Vatandaşlardan gelen yoğun istek üzerine gecikmiş su borçlarının affını uzatan Batman Belediyesi, daha önce aldığı meclis kararıyla su abonelerinin borçlarını zamanında ödemediklerinden dolayı gecikmeye giren su ödeme faizlerinin af süresini 31 Aralık 2019 tarihine kadar uzattı. Su borçlarını ödemeyen abonelere peşin ödemelerde gecikme zammının yüzde 90 taksitli ödemelerde gecikme zammının yüzde 60 oranında indirim sağlanacak.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.