SON DAKİKA
hava
Google News

Kaplan‘dan Ahilik Haftası mesajı

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Salih Kaplan yayımladığı mesajda, esnaf ve sanatkarların Ahilik Haftası'nı kutladı.

Son Güncelleme :

2019-09-19 19:07:50

Kaplan‘dan Ahilik Haftası mesajı

Kaplan mesajında, “13. Yüzyılda Anadolu da kurulan AHİLİK Kurumu toplumun sosyal ve ekonomik durumunu daha iyi bir düzeye gelmesini amaçlamış ve bu doğrultuda kurumun çok önemli hizmetleri olmuştur. Toplumun sosyal yaşam biçiminin düzeni için güzel ahlakı, yardımlaşma ve dayanışmayı esas almış aynı zamanda ekonomi alanında da üretime önem vermiş iyi Esnaf ve Sanatkarlar’ın yetiştirilmesinde büyük rol oynayarak, Ülke ekonomisine de önemli katkılar sağlamıştır. Bu anlamda geçmişten günümüze miras olarak kalan AHİLİK kültürü ve ahlakı gelecek nesillere de ulaştırılması için gayret gösteren birlik ve beraberliği esas alan ön yargılardan uzak empati kurabilen bir toplum ve yaşam biçimi olması dileği ile; bütün esnaf ve sanatkarlarımızın AHİLİK Haftasını kutlar başarılar dilerim” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.