SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

Judo finale yükseldi

Gençlik ve Spor Bakanlığının 2019 yılı faaliyet programında yer alan ANALİG (Anadolu yıldızlar Ligi) yarı final müsabakaları 6-7 Nisan 2019 tarihleri arasında Malatya ilinde yapıldı.

Son Güncelleme :

2019-04-09 12:56:54

Judo finale yükseldi

Batman judo takımlarımız erkeklerde takım halinde 2. olurken, kadınlarda ise takım halinde 3. olmayı başardılar. Judo takımlarımız 10-12 Mayıs 2019 tarihleri arasında Karaman ilinde yapılacak olan Anadolu yıldızlar Ligi Türkiye finallerine hem kız,hemde erkeklerde takım halinde katılım sağlayacaklar. İlimizi Türkiye Judo finallerinde temsil edecek sporcularımız 1955 Batman Belediyespor, Batman Gençlik Spor, İl Özel İdaresi Gençlerbirliğispor ve Anadolu Gençlik Spor kulüplerinde yer alıyor. Batman Gençlik ve Spor İl müdürü Halil Eren, aynı başarıyı finallerde de beklediklerini söyledi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.