SON DAKİKA
hava
Google News

Kardelen Mahallesi'nde Kemal Özdemir kazandı

57 muhtar adayının yarıştığı Kardelen Mahallesi'nde Kemal Özdemir kazandı

Son Güncelleme :

2019-03-31 21:11:06

Kardelen Mahallesi'nde Kemal Özdemir kazandı

Batman'da ilk defa seçimlerin yapılacağı Kardelen Mahallesinde muhtarlık için 57 aday arasında Kemal Özdemir kazanarak muhtar oldu.

Batman'da Emekli TOKİ konutlarından oluşan Kardelen Mahallesi'nde ilk defa Mahalli İdareler Genel Seçimi yapıldı. Seçim öncesi 57 kişi adaylığını açıklarken seçim günü 24 muhtar adayı seçime gitti.

Batman merkeze yaklaşık 8 kilometre uzaklıkta bulunan Kardelen Mahallesi (Emekli TOKİ) sakinleri, Mahalli İdareler Seçimlerinde ilk defa oy kullandı. Yapılan seçimde Kemal Özdemir kazanarak muhtar oldu.

2012 yılında Türkiye Emekliler Derneği Batman Şubesinin girişimleri ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından emekliler için yapılması planlanan konutlar, Kuyubaşı (Cegeluye) köyü ilerisine yapıldı. 2017 yılında tamamlanan bin 633 konut bölgesinde bir cami, bir okul, bir sağlık merkezi ve alışveriş yapılması için ticari dükkânlar kuruldu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.