SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

"ADAY DEĞİLİM, 19 MAYIS’A HİZMETKÂRIM"

Batman’ın tanınan isimlerinden gazeteci ve kulüp Başkanı Osman Seyrek, 19 Mayıs Mahallesinde muhtarlık konusunda gelen talep ve istekler doğrultusunda açıklama yapma gereğinde bulundu.

Son Güncelleme :

2019-03-25 17:11:22

“Muhtar adayı değilim, ama mahalleme hizmet sevdalısı ve gönülden bağlıyım” diyen Gazeteci ve Kulüp Başkanı Osman Seyrek; “Batman'ın güzide mahallelerinden doğup büyüdüğüm 19 Mayıs’ta, 31 Mart yerel seçimlerinde Muhtar adayı olmam için her kesimden ciddi anlamda destek ve baskı aldım. Aile büyüklerimle, mahallemizin ileri gelen bazı aileleriyle, mevcut muhtarımız Mehmet Kolaldıran ve birçok farklı görüş ve kesimlerle istişarelerde bulunduk. Özellikle genç kesimin açık ve sınırsız destek verişi beni fazlasıyla mutlu etti. Uzun süren istişare ve değerlendirmeler sonucunda bazı sebeplerden, ricalardan ve mahallemizin menfaatlerini göz önünde buldurmamdan dolayı 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde adaylığımı açıklamadım” diye konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.