SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli:BELEDİYEYİ HALK YÖNETECEK

HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, partisinin seçim çalışmaları kapsamında Batman’da düzenlenen mitinge katıldı. Mitingde konuşan Temelli, “Batman’da halk iktidara gelip, kendilerini yönetecekler” dedi.

Son Güncelleme :

2019-03-12 18:07:13

HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli:BELEDİYEYİ HALK YÖNETECEK

Halkların Demokratik Partisi (HDP), 31 Mart yerel seçimleri hazırlıkları çerçevesinde, Batman’da miting düzenledi. Otogar yanındaki boş arazide düzenlenen mitinge HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, HDP Batman Belediye Başkan adayları Mehmet Demir, Songül Korkmaz, parti yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“HDP’Yİ İKTİDARA TAŞIYACAĞIZ”

Mitingde konuşan Temelli, “Ne yaparlarsa yapsınlar biz, demokratik cumhuriyeti inşa edeceğiz.

Çoğulcu, laik, demokratik bir cumhuriyet için eşit yurttaşlık temelinde bir gelecek için 31 Mart’ta HDP’yi yerellerde iktidara taşıyacağız. Bu ülkenin geçim sorunu vardır. Ülkenin işsizlik sorunu vardır. Batman’da gençlerin üçte biri işsizdir. Batman’da işsizlik çok, yoksulluk çok, göç çok, bunlara çözüm üretmek gerekir. İşsiz ve yoksullar 31 Mart’ta iktidara gelecek. Üreten biziz yöneten de biz olacağız.

31 Martta Halkların Demokratik Partisi’ni iktidara taşıyarak bu işsizliğe bu yoksulluğa hep beraber son vereceğiz. Halk, kadınlar, emekçiler iktidara gelecek. Kentini de kendisini de bizzat yönetecek.

Birlikte üreteceğiz, kooperatiflerimiz ile belediye iktisadi teşekkürlerimiz ile esnafımız ile çiftçimiz ile işçilerimiz ile işsizlerimiz ile herkese iş bulacağız” ifadesini kullandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.