SON DAKİKA
hava
Google News

Hedef Kurs’tan anlamlı destek

Fenerbahçe’nin Taraftar Grubu Genç Fenerbahçeliler tarafından, kız çocuklarının okumasına yönelik başlatılan kampanyaya Batman’da faaliyet gösteren Hedef Kurs Merkezinin öğrencileri de kitap desteğinde bulundu.

Son Güncelleme :

2019-01-24 18:05:19

Hedef Kurs’tan anlamlı destek

Geçtiğimiz yıl Kars’ın Kağızman İlçesine bağlı Paslı köyünde Sedanur Güzel’in (9) öldürülmesi olayından sonra bölgede kız çocuklarının okumasına yönelik çeşitli çalışmalar yapıldı. Köy okulunda Sedanur‘un adına bir kütüphanenin kurulmasına yönelik ise Fenerbahçe’nin taraftar grubu Genç Fenerbahçeliler harekete geçti. Bu örnek davranışa Hedef Kurs Merkezi öğrencileri ile birlikte destek olmak için kolları sıvadı. Köy okulunda kütüphanenin kurulması için, Hedef Kurs ve Öğrencileri kitap desteğinde bulundu. Öğrenciler, kampanyayı baştan Genç Fenerbahçeliler Taraftar grubuna teşekkür ederek, böyle bir etkinlikte yer aldıklarından dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.