SON DAKİKA
hava
Google News

ÖĞRETMENLER VALİ ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ

Batman’ın Kozluk ilçesinde hain saldırı sonucu şehit olan öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın mesai arkadaşları, Kozluk Kaymakamı Osman Bilici ile birlikte Vali Hulusi Şahin’i ziyaret ettiler.

Son Güncelleme :

2018-12-13 15:46:20

ÖĞRETMENLER VALİ ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ

Makamında Kaymakam Bilici ve öğretmenleri kabul eden Vali Şahin, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini belirterek, "Öğretmenlik fedakârlık isteyen kutsal bir meslektir. Vatan sevgisiyle, eğitim-öğretim aşkıyla ülkesi için çırpınan genç öğretmenimiz, hainlerin kör kurşunuyla çok sevdiği mesleği olan öğretmenliğe doyamadan şehit oldu. Bizim kavgamız cehalete karşıdır. Her kötülüğün başı cehaletin karanlığıdır.  Ebu cehiller bir zihniyet olarak yaşıyor. O gün ki, Ebu cehiller,  Taif’te Peygamber efendimizi taşladılar. Bu gün de kurşun sıkıyorlar. Şehit Aybüke öğretmene kurşun sıkanlar da aynı zihniyetin ürünüdür. Biz bu zihniyetle kararlı bir şekilde mücadele edeceğiz. Hiçbir insani değere sahip olmayan hain terör örgütü ve onu piyon olarak kullananlar şunu bilmeliler ki, ilim irfan sahibi eğitimcilerimizin karşısında barınmalarına imkan yoktur" dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.