SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

Belediye 23 dalda kurslar başlatıyor

Batman Belediyesi, yeni döneme çocuk ve yetişkinlerin zamanlarını değerlendirmeleri, kültür ve sanat alanlarında kendilerini yetiştirmeleri amacıyla 23 dalda kurslar başlatıyor.

Son Güncelleme :

2018-09-06 17:46:40

Belediye 23 dalda kurslar başlatıyor

Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce açılacak olan kültürel ve sanatsal kurslar, 23 ayrı başlık altında toplanıyor. Kurslara başvuru kayıtlarının alınmaya başlandığının duyurusu yapılırken, kurslardan faydalanmak isteyenleri için başvuru kayıtlarının 23.09.2018 Pazar günü saat 17.00’a kadar http://www.batman-bld.gov.tr/kultur/kursbasvurulari.aspx adresinden veya doğrudan Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür Merkezine gidilerek yapabileceği açıklandı. Yapılan açıklamada, başvuruların tamamlanmasının ardından derslerin 01.10.2018. Pazartesi günü start alacağı belirtildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.