SON DAKİKA
hava
Google News

ALLAH İÇİN YARDIM EDİN!

Batman'ın Belde Mahallesi'nde maddi kaynak bulunamadığı için yarım kalan Asrı Saadet Camii inşaatı hayırseverlerin yardımını bekliyor.

Son Güncelleme :

2018-08-08 16:46:12

ALLAH İÇİN YARDIM EDİN!

Batman merkez Belde Mahallesi'nde inşa edilen çok amaçlı Asrı Saadet Camii'nin inşaatı, maddi kaynakların yetersizliği nedeniyle durma noktasına geldi.

Fırat Caddesi üzerinde bulunan ve yapımı devam eden Asrı Saadet Camii'nin yapım işlerini takip eden hayırseverlerden Kasım Derin ve Şehmus Bayram, cami inşaatı çalışmalarının hızlandırılması için hayırseverlere çağrıda bulundu.

“BÜTÇEMİZ OLMADIĞI İÇİN SIKINTIDAYIZ”

Cami inşaatıyla ilgili bilgi veren Kasım Derin, inşaatın 2 yıl önce yapılmaya başlandığını belirterek, “Bizim mahallede cami, Kur'an kursu ve taziye evi gibi birçok eksiğimiz vardı. Mevcut ihtiyaçlarımızı karşılayacak şekilde bir temel atıp cami yapımına başladık. Camiyi bu hale getirene kadar ortalama bir buçuk milyon TL civarı bir harcama yapmışız. Şimdi bir bütçemiz olmadığı için sıkıntıdayız. Tüm yetkililere, kurumlara, iş adamlarına ve hayırseverlere sesleniyoruz! Bizlere destek olsunlar. Şu anda en az 600-700 bin liraya ihtiyacımız var. Para olmadığı için birçok işin yapımı durmuş durumdadır." dedi.    

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.