SON DAKİKA
hava
Google News

Kurtaran, YKS Komisyonları’nı ziyaret etti

Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, 2018 yılı “YKS Tercih Danışma Komisyonları”nı ziyaret etti, yetkililerden bilgi aldı ve öğrencilere hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Son Güncelleme :

2018-08-08 16:06:59

Kurtaran, YKS Komisyonları’nı ziyaret etti

Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı RAM (Rehberlik Araştırma Merkezi) rehber öğretmenleri tarafından Yüksek Öğretim Kurumları tercihlerini yapacak öğrenciler için 7-14 Ağustos tarihleri arasında ilimiz merkezinde tercih danışmanlık hizmeti verilmeye başlandı. Tercihlerin ilk gününde Batman Öğretmenevinde danışmanlık hizmeti veren iki komisyonu ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran“Tercih Danışmanlık Komisyonu”nun verdiği hizmet hakkında RAM Müdürü Zafer Korkmaz’dan bilgi aldı ve öğrencilerle sohbet edip tercihlerinin hayırlı olmasını diledi.

Kurtaran:“Sevgili gençler, üniversite hayatına başlayacak olan siz gençlerimiz için YKS tercihleri bu gün başladı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak en sağlıklı tercihleri yapabilmeniz için sizlere danışmanlık hizmeti verebilmek adına belirli okullarımızda ve öğretmenevimizde “Tercih Danışmanlığı Komisyonları” oluşturduk. 14 Ağustos tarihine kadar komisyonlar tarafından sizlere tercih danışmanlığı hizmeti verilecek. Yapacağınız tercihlerin şimdiden sizler için hayırlı olmasını diliyorum. Hedeflediğiniz üniversitelere yerleşmenizi temenni ediyorum. Ben komisyonlarda görev alan öğretmenlerimize teşekkür ediyor, yapacağınız tercihlerin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran’ın “Tercih Danışmanlık Komisyonları”nı ziyareti esnasında Şube Müdürü Akın Arı’da hazır bulundu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.