SON DAKİKA
hava
Google News

Petrolspor’un 8. transferi: Nurullah

İç transferi tamamladıktan sonra dış transfere yönelen Petrolspor, 8. transferi Nurullah Dağaşan ile anlaşarak yaptı.

Son Güncelleme :

2018-07-12 17:17:15

Petrolspor’un 8. transferi: Nurullah

Türkiye’nin birçok kulübünde futbol oynayan sağ ve sol kanat oyuncusu Nurullah Dağaşan Teknik Direktör Mehmet Ak’ın önerisi ile anlaşmaya varıldı. En son Düzyurtspor’da forma giyen Nurullah Dağaşan, köklü ve marka değeri olan Petrolspor’a gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu, teknik heyet ve futbolcu arkadaşlarımız ile başarılı olmak için çaba harcayacaklarını belirtti.

YUSUF KANAĞI İMZA ATTI

Geçen sezon Petrolspor’un Erzurum kampında sakatlanıp uzun süre sahalardan uzak kalan Batmanlı Yusuf Kanağı, Petrolspor ile 3 yıllık anlaşma yaptı. Batmanlı gençlere önem verdiklerini belirten Petrolspor Asbaşkanı ve Basın sözcüsü Fatih Ceylan yapılan son transferlerle ilgili yaptığı açıklamada, “teknik heyetimizin raporları doğrultusunda kadromuzu kuruyoruz. Yusuf Kanağı ve Nurullah ile kadromuz daha da güçlendi. Her iki futbolcunun da Petrolspor’a katkı sunacaklarına inanıyorum.” İfadelerini kullandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.