SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

HASTA NAKİL AMBULANSI HİZMETTE

Batman Belediyesi, kente kazandırdığı alt yapı hizmetlerinin yanı sıra vatandaşlara sunduğu geniş yelpazedeki sosyal hizmetleri de sürdürüyor.

Son Güncelleme :

2018-07-11 17:51:31

HASTA NAKİL AMBULANSI HİZMETTE

Belediye Sağlık Merkezi; tarafından verilen hizmetler, araç donanımıyla daha da güçlendiriliyor.

Bünyesinde tam donanımlı ilk yardım ambulansı bulunduran Belediye Sağlık Merkezi, hasta nakil hizmetleri verebileceği yeni bir araca da sahip oldu. Daha önce acil hallerde ilk yardım ambulansıyla hasta nakil hizmetleri veren Belediye Sağlık Merkezinde tek araçla iki ayrı alanda hizmet vermenin güçlüğü yaşanıyordu. Yeni edinilen araçla birlikte bu sorun da ortadan kaldırılarak vatandaşlara daha etkin hizmetler verilecek. Mavi şeritli hasta nakil ambulansı için, eğitimli bir ekip oluşturuldu.

Hasta nakil ambulansında acil tıbbi müdahale gerektirmeyen ancak sedye ile nakil edilmesi gereken yurttaşlarımızın evden hastaneye, hastaneden eve nakilleri belediye ekiplerince sağlanacak. Ayrıca gebe, 65 yaş üstü, engelli ve sağlık kurulu raporu bulunan yatağa bağımlı hastalar, tam ya da kısmi felçli hastalar da Belediye Sağlık Merkezinin bu hizmetlerinden faydalanacak. Hastaların hizmetlerden yararlanmaları tamamen ücretsiz olup, nakilleri belediye ekiplerince güvenli bir şekilde gerçekleştirilecek. Yeni araçla tamamen hasta nakil hizmetinin verileceğini belirten Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, “Vatandaşlarımız Belediye Alo 153 hattı ve 215 06 36 nolu telefonu arayarak bu hizmetlerden mesai saatleri içinde faydalanabilecektir. Bu aracın temininde bizlere desteğini sunan Sağlık İl Müdürlüğüne de başkanlığım ve vatandaşlar adına teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.